Hlavní obsah
Článek

Pěvecká hvězda osmdesátých let Michal Penk, jenž se prý přes různé sliby znovu vrátil k braní tvrdých drog, už se nemusí bát. Poté, co měl v červnu brutálně napadnout svou přítelkyni (jednou podle některých informací skončila zmlácená i na pohotovosti), to s ním vypadalo bledě. Jenže čtyřiadvacetiletá Denisa nyní obvinění stáhla a zdá se, že Penkovi vše odpustila a zase budou tvořit pár.

Penk prý dosud neměl motivaci s pervitinem seknout, údajně mu pomáhal v umělecké tvorbě. Denisa vše trpělivě snášela, pak ale došlo k incidentu, po němž od muzikanta utekla a nevracela se, ani když jí prý vyhrožoval sebevraždou.

„Na několik životů jsem z toho vztahu vyléčená,“ tvrdila nám tehdy. Jenže dnes už je vše jinak. Michala vzala zpět na milost, zatím prý jenom jako kamaráda. A pokud se sebou něco udělá a drog se vzdá, možná i jako milence a partnera.

„Potřebovala jsem časový odstup a nadhled. Michal je sám o sobě skvělý člověk a naše láska byla opravdu silná a čistá, oba jsme v nás věřili. Po tom incidentu jsme k sobě hledali cestu, mluvili spolu dlouhé hodiny a všechno probírali, snažili se hledat řešení. Máme se pořád strašně rádi. To, jak on zvládne s démony bojovat, je teď na něm,“ řekla nyní Super.cz Denisa. Ta nastavila Michalovi jasné mantinely. Odmítá s ním zatím žít a drogy mu vůbec tolerovat nebude. Věří, že to bez nich zvládne.

„Je to nesmírně inteligentní kluk, byla by ho škoda. On ví, co ve mně má, dýchala bych za něj, ovšem v momentě, kdy jsem se začala dusit, a to i doslova, musím myslet hlavně na sebe. Oba pracujeme na svých nedostatcích, a když to ucítíme stejně, třeba se k sobě vrátíme. Přeci jen je to první kluk, kterého jsem fakt milovala z celého srdce,“ dodala Denisa.

Reklama

Další články

Načítám