Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V médiích se objevila informace, že se zpěvačka Dara Rolins (51) v některých scénách svého nového klipu Zmena má prísť nechala zastupovat dublérkou, a chlubí se tak cizím peřím, resp. cizími svaly. Popová diva exkluzivně pro Super.cz uvedla vše na pravou míru.

„Nikde jsem netvrdila, že v klipu dělám kliky já. Během jednoho dne jsme točili sto záběrů, a to všechno v čtyřicetistupňových vedrech. Z toho vyplývá, že na sport tam byla tentokrát ona a já tam byla přes zpívání," nechala se slyšet Dara a jedním dechem dodala: „Nejsem žádná podvodnice. Netočila jsem dévédéčko Cvičme s Darou, ale videoklip, ve kterém by se měla projevit fantazie, iluze a tvůrčí svoboda."

Když na to prý přijde, tak Dara zvládne udělat stejné množství kliků jako její náhradnice Karolína, která je trenérkou z jejího domovského fitka. Na obranu je třeba uvést, že dublérka byla uvedená rovněž v závěrečných titulcích klipu.

„Ty svaly jsem si přece nenakreslila. Vyznávám zdravý životní styl, což je, myslím, prokazatelně vidět. Opravdu nemusím nikomu nic dokazovat a nedej bože předstírat, že cvičím," kroutí hlavou Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám