Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Angelina Jolie (48) je možná pro milióny mužů na světě jednou z nejkrásnějších žen. Neplatí to však v případě dětí, a rozhodně ne ve chvíli, kdy má na sobě kostým zlé víly Maleficent, která zakleje Šípkovou Růženku. Angelina si chtěla v tomto převleku povídat s dětmi, ty ale na ni řvaly, že je zlá čarodějnice a ať jde pryč.

Snímek Maleficent, v němž má partnerka Brada Pitta hlavní roli, uvede do kin příští rok společnost Disney.

„Ty malé děti byly navštívit natáčení, tak jsem si říkala, že jsem postavička z Disneyho pohádek, tak je půjdu potěšit a pobavit. Přišla jsem a pozdravila a ony začaly řvát a ječet. Jedno dítě žadonilo: ‚Mami, prosím, ať na mě ta zlá čarodějnice přestane mluvit,‘ “ zavzpomínala Angelina na natáčení pohádky.

Hollywoodská kráska přitom nechápe, že děti Maleficent tak nenávidějí. „Už když jsem byla malá holka, byla vždy mou favoritkou. Bála jsem se jí, ale taky mě to k ní táhlo. Měla eleganci a noblesu a taky byla krutá. Ale tak úžasně a výjimečně krutá,“ dodala Angelina.

Ve filmu s ní hrála rovněž dcera Vivienne, již počala s Bradem Pittem. Čtyřletá dívenka si zahrála malou Šípkovou Růženku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám