Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bolek Polívka (74) alias Bohuš a Šárka Vojtková v roli Irenky se vrací. Podle zákulisních informací se chystá pokračování legendárního filmu Dědictví aneb Kurvahošigutntág. Zatímco Bolek vypadá i po letech takřka stejně, pořádná proměna nastala u Šárky. Současná majitelka brněnského salónu se inspirovala svým povoláním a se svým zevnějškem pořádně zatočila.

Napíchané rty, jakoby usnula ve vosím hnízdě, silikonová prsa, vyhlazený obličej. Tak vypadá Irenka nyní. Jejího vyzývavého umělého vzhledu si užijí i televizní diváci. Prý z něj hodlá vytěžit i Polívka, který k pokračování filmu píše scénář.

Vojtkovou čeká za měsíc natáčení Bolkovin na hercově farmě v Olšanech na Vyškovsku. V pokračování Dědictví se s ní také počítá. Film se má natáčet od jara příštího roku. Režie se ujme slovenský režisér Juraj Nvota.

"Velice mě zpráva, že se s mou postavou ve scénáři počítá, potěšila. Kam až se ale Bohuš s Irenkou posunou, to je zatím ve hvězdách," řekla Šárka Vojtková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám