Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tori Spelling (37), známá hlavně jako představitelka Donny Martin ze seriálu Beverly Hills 902 10, se vydala v pondělí s rodinou na losangeleskou pláž v Malibu. Pečlivě upravená, nalíčená, v černých výrazných brýlích i bikinách a se světlým šátkem přes boky se procházela po písku a relaxovala na ručníku. Pyšně přitom ukazovala své rostoucí těhotenské bříško. S manželem Deanem McDermottem čekají již třetí dítě.

Na levém boku Tori bylo zároveň vidět její výrazné tetování v podobě textu. Jedná se o několikařádkový přepis svatebního slibu jejího manžela Deana. Manželé si spolu s jejich dvěmi dětmi, čtyřletým Liamem a dvouletou Stellou, pochutnávali na sladké placce. Nikdo ze čtveřice se příliš vesele netvářil. Možná, že jim poklidnou selanku u moře znepříjemnili dotěrní paparazzi, kteří opět nezapomněli zachytit prohlubeň Tori u levého ňadra po nepovedené plastické operaci.

Později odpoledne se všichni společně vydali na dětskou narozeninovou party v Santa Monice. Děti měly na obličeji namalované barevné obrázky. Dokonce i tvář Tori zdobila malůvka v podobě květiny. Tori zvolila na rodinnou akci krásné vzdušné smetanové šaty a krajkovou vestičku.

„Bylo nám již požehnáno synem i dcerou. Tentokrát jsme se proto rozhodli zjistit si pohlaví,“ řekla Tori magazínu People, kterému rovněž přiznala, že první tři měsíce těhotenství byly plné nevolností.  Nyní je už prý vše v pořádku a cítí se opět dobře.

Reklama

Další články

Načítám