Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Letní vlna výprodejů neminula ani Astratex.cz – všechny plavky tento týden pořídíte se slevou 50 %! Nenechte si ujít výhodné nákupy a udělejte si radost novými plavkami za výhodnou cenu. A jaké trendy kousky na Astratex.cz pořídíte? Podívejte se s námi.

Plavkám ještě neodzvonilo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Léto se chýlí ke konci, ale trendy kousky pro rok 2013 letos určitě ještě užijete. Užijte si poslední letní dny u vody a ukažte se na pláži či u bazénu v okouzlujících modelech, které dají vyniknout vašim přednostem.

Míchejte vzory!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kombinace různých vzorů vypadá efektně, ale navíc udělá vaší postavě velikou službu. Výraznější horní díl plavek přitáhne pozornost k dekoltu a tlumený spodní díl neupozorňuje na kritické partie. Push-up efekt zajistí, že všechny mužské oči budou lpět jen na vás. Užijte si obdivné pohledy a dejte vyniknout svým přednostem!

Napumpujte svůj dekolt!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud neoplýváte bujnými vnadami a bez push-upky nedáte ani ránu, tento kousek je pro vás jako dělaný. Vyztužené košíčky s vyjímatelnými vycpávkami přidají žádoucí centimetry a efektní řasení vaše vnady zvětší i opticky. Oslňte dokonalými křivkami!

Tankiny – zapomeňte na komplexy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Necítíte se ve dvoudílných plavkách sebejistě? Trápí vás nedostatky v oblasti bříška a boků? Vyzkoušejte tankiny! Ideální kompromis mezi dvoudílnými a jednodílnými plavkami zakryje nedostatky a neobepíná vaše křivky tak těsně jako plavky v celku. Vyztužené košíčky poskytnou vašim vnadám dostatečnou oporu a vytvoří sexy dekolt. Ciťte se v plavkách sebejistě!

Růžová barva a sexy dekolt – budete neodolatelná!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Růžová barva poutá pozornost a v plavkách Camelia si můžete být jistá, že vás nikdo nepřehlédne. Jemně vyztužené košíčky v trojúhelníkovém střihu zajistí, že váš dekolt bude mít ten správný tvar a díky jemné plavkovině se budete cítit jako v bavlnce. Neskrývejte se v rohu a ukažte své sexy křivky!

Další články

Načítám