Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Než se vila VyVolených na čtyři měsíce zavře, podívali jsme se společně s moderátory Terezou Pergnerovou (49), Agátou Prachařovou (38), Liborem Boučkem (43) a Pavlem Cejnarem do jejích útrob. Jako dům pro čtyřčlennou rodinu by to byl ideální prostor. Jak tam vydrží soutěžící, je jen na nich.

Dokud bude hezky, bude se to dát vydržet v atriu, kde je vířivka, malý bazén s protiproudem a pohodlné sesličky. Až se ochladí, jsou sice k dispozici horkovzdušné teplomety, ale není to to pravé ořechové. A venku je také bar.

Když se vejde do vily, okamžitě se ocitnete v obývacím pokoji spojeném s moderně vybavenou kuchyní. Odtud vedou dveře do dvou ložnic, v nichž nejsou jednotlivé postele, ale dvoulůžka, na nichž budou muset spát soutěžící ve dvou. V menší jsou dvě, ve větší čtyři. Postele si hned vyzkoušely moderátorky Agáta Prachařová a Tereza Pergnerová a jsou prý docela pohodlné. Jen by nás zajímalo, jak dlouho vydrží květinová výzdoba.

Parádní je ovšem koupelna se dvěma toaletami, dvěma sprchami a umyvadly a velkou vanou. Optimisticky vydlaždičkovaná by měla vzbuzovat pozitivní emoce. A všechno je také dost pevné, což si zkusil Libor Bouček, který se původně bál se na vanu i posadit.

Reklama

Další články

Načítám