Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) nám o svém těle a jeho zákoutích prozradila už leccos, i to, co jsme vědět nechtěli, dosud ale zůstávalo tajemstvím, jaké nosí spodní prádlo. Díky jejímu bývalému Zdeňku Macurovi (49), s nímž nasadila parohy snoubenci Josefu Rychtáři, ale víme konečně i to! Kupodivu běloskvoucí prádélko vystavil na odiv předtím, než ho vrátil majitelce. Podívejte se na ně!

Pokud by někdo čekal, že se Iveta vyžívá v rajcovných kouscích, asi by byl nemile překvapen. Nosí obyčejné bombarďáky, které by nepřekvapily ani u našich prababiček!

Džambulka se konečně dočkala svých věcí, jež měla v úschovně u Macury. Ten je předal přes prostředníka Jana Saavedru. Samou radostí pak vylezla před dům a poprvé po dlouhé době dobře vypadající a nemokrá zapózovala novinářům.

„Ivetě šlo nejvíc o nějaký řetízek, který měla nějak spojený s Rychtářem. Asi jí ho pořídil. Jenže ten ze sebe během cesty strhla, chtěla se ho zbavit,“ vysvětlil Macura.

Zajímavé je, že jí ze sedmidenního putování se Zdeňkem po Itálii zbylo jen slavné „Miss mokré tričko“ a jedny jediné kalhotky. To je snad každý den její spoludovolenkář přepíral? Raději ani nechceme znát odpověď…

Reklama

Další články

Načítám