Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestadvacetiletá americká herečka Ashley Greene, jež je nejvíc známá díky roli Alice Cullen ze ságy Twilight, má zvláštní vkus. Sobotní večer trávila s přáteli, s nimiž zašla na večeři do restaurace Chili’s v Beverly Hills. Překvapivé bylo, že vždy perfektně upravená herečka nebyla nalíčená a evidentně si nedělala těžkou hlavu ani s outfitem, jelikož si na spodní prádlo natáhla jen šortky s laclem.

Ashley nakonec ještě zajela ke známým vyzvednout svého psa, kterého jim nechala pohlídat, a směřovala domů. Dost poklidný sobotní večer na hvězdu proslulou pořádáním párty do rána u sebe doma...

Vše vyvrcholilo letos v březnu, kdy nezodpovědná Ashley nechala ve svém luxusním apartmánu ve West Hollywoodu hořet svíčku a odešla ven. Způsobila rozsáhlý požár, který nepřežil jeden z jejích psů. Rovněž sousedé o ní mluvili jako o noční můře a modlili se, aby se přestěhovala někam jinam.

Reklama

Další články

Načítám