Hlavní obsah
Článek

Herečka Ivana Andrlová vyrazila na sportovní den karlínského divadla v letním outfitu a zářila. Hlavně díky růžovému tílku, které nechalo nahlédnout na její vnady. A nutno podotknout, že Andrlová i v 52 letech vypadá velmi mladistvě.

Jak to dělá? Herečka si hlídá štíhlou postavu a i její tvář vypadá stále skvěle. Od legendární pohádky Princové jsou na draka jí pochopitelně přibylo na tváři pár vrásek, ale stále se udržuje ve formě.

A stále čeká na toho pravého. Přiznala totiž, že je bez chlapa. Ale na muže od rozvodu s Ivanem Vyskočilem rozhodně nezanevřela. "Nejsem zamilovaná, nejsem zadaná, jsem sama. A rozhodně to nebude tím, že bych měla tolik práce, že bych na nic jiného už neměla čas. Ale za ta léta jsem si už naštěstí – nebo bohužel – zvykla. Nepatřím k typu žen, které samy vynakládají energii, aby si za každou cenu někoho našly. Tohle jsem nedělala a dělat nebudu. Starého psa novým kouskům nenaučíš! Takže jsem sama a řekněme, že tomu nechávám zcela volný průběh. A věřte mi, že se umím zamilovat," dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám