Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zdeněk Macura (49) v neděli po dlouhém váhání Ivetě Bartošové (†48) vrátil její osobní věci, které si u něj nechala, když se od něj odloučila na dovolené v Itálii. Původně chtěl tašku s hadříky a nějakou tou kosmetikou vrátit zpěvačce osobně, tomu však její současný podržtaška a snoubenec Josef Rychtář (65) zamezil. Prostředníkem se tak stal léčitel Jan Saavedra. Mezi věcmi nechybělo ani slavné triko, které měla Iveta na sobě, když s Macurou utíkala a jež tehdy neslo známky mokrosti. Oblečení překvapivě voní. „Před vrácením jsem ho vypral,“ dušuje se Zdeněk. Proč jsou na něm ale tak příšerné fleky? Že by Iveta bryndala, když polykala cucíky „jégra“?

Macura vrátil Bartošové i kalhotky, kalhoty a nějaké ty šminky. Nezapomněl jí do věcí podstrčit leták o domácím násilí a dopis s obhajobou svého chování, který si můžete přečíst ve fotogalerii. „Těším se na další dovolenou,“ napsal jí.

„Chtěl jsem v něm Ivetce hlavně vysvětlit, že jí ten agresor o mně lže, když tvrdí, že obcházím dům a podobně. Nic z toho není pravda a on se ji tím snaží vystrašit, aby ji měl ještě víc ve své moci. Stejně jako v Itálii. Vždyť ona svolila, že s ním pojede zpátky domů až ve chvíli, kdy ji děsil, že jsem sektář a zabiju ji,“ dodal Macura.

Ten měl smůlu, že nedostal příležitost se s expěnicí osobně vidět. Vylezla před svůj dům a vypadala překvapivě dobře. Musí na sobě ještě hodně zapracovat, ale opilá troska je pryč. Teď by to ještě chtělo začít nějak skutečně vážně řešit její alkoholismus, a ne nějakými domáckými experimenty s vrchním lékařem bez diplomu Josefem Rychtářem, a vše bude dobré!

Reklama

Další články

Načítám