Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Pavla Lišku jsme skoro nepoznali. Místo vlasatého vousáče, který vypadal trochu jako bezdomovec, se na akci Hudebního divadla Karlín objevil upravený klučina s oholenou bradou a zastřiženými vlasy. "Já se nechal zarůst kvůli novinářům, aby mě nepoznávali, ale už jsem to měl moc dlouho, tak mě zase všichni poznali. A to jsem nechtěl," žertoval Pavel.

Ten vzal poprvé v životě roli v muzikálu, a to v projektu Lucie aneb Větší než malé množství lásky. Proč? "No, já se těmhle projektům vždycky vyhýbal. Vlastně jsem ani moc nemusel, protože mě neoslovovali. Já totiž neumím zpívat," překvapil Liška. A hned dodal také důvod, proč tedy kývl. "Byly to peníze," svěřil upřímně.

Na konci prázdnin čeká Pavla Lišku pořádně nebezpečný výlet. Chystá se na motorce projet Arménii a Gruzii. "Zrovna bezpečná místa to nejsou, ale my se budeme snažit vynechávat ta nejnebezpečnější, jako je Jižní Osetie, Abcházie nebo Ázerbajdžán," vysvětlil Liška, který už na motorce takhle projel velkou část Turecka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám