Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Doubravová, kterou znají televizní diváci ze seriálu Ulice, si potrpí na prazvláštní outfity. A dokonce neváhá, a když něco pozoruhodného objeví v zahraničí, nechá si to dovézt. Tak to bylo v případě připínacího honzíka v barvách duhy.

"Tohle jsem objevila v Koreji. Naštěstí tam byli kamarádi, kteří hrají v představení Casanova. Týden v Soulu hráli a stihli skočit i na nákup. Tak mi tuhle nádheru přivezli," pochlubila se Super.cz Míša a nosila se jako páv, jehož ocas model připomínal.

"Když si to vezmu na sebe, přítel mi říká paví prdelko," smála se herečka, která si tento módní doplněk vzala na afterpárty po premiéře muzikálu Rent, v němž s partnerem Romanem Tomešem hrají. Roman ovšem z modelu nadšený není. Dokonce zvedl oči v sloup, když viděl, co má Míša zase na sobě. "Ale když si pod to nevezmu nic a předvádím se doma, tak to je nadšený," kontrovala mladá herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám