Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Marta Ondráčková ve středu přiletěla ze svatební cesty na Krétě a od té chvíle se nezastavila. Dokonce skoro ani nespala a nestihla se ani převléknout. A tak na premiéře muzikálu Rent, kterému se starala o propagaci, vyrazila ve stejných šatech s pořádným dekoltem a bez podprsenky, ve kterých přiletěla do Prahy.

"Tak vzhledem k počasí mi přišly jako nejvhodnější, mám pocit, že jsem pořád na dovolené, nehledě na to, že je to tady pořádný cvrkot," řekla Super.cz moderátorka, která po čtvrteční premiéře okamžitě jela rovnou z Prahy na Lipno, odkud se vysílala Snídaně s Novou na cestách. "Naštěstí jsem si odpočinula do zásoby," smála se Marta.

A jak se cítí jako vdaná paní? "Nic se nezměnilo. Mám pocit, že za těch zhruba 380 dní, co jsme se s Jakubem potkali, je to čím dál tím lepší a doufám, že tenhle vzestupný trend bude pokračovat," věří Marta, která si zatím jen moc nezvykla na své nové příjmení," jsem teď Marta Dřímal Ondráčková, i když v občance to zatím ještě nemám," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám