Hlavní obsah
Článek

Jakékoli přečnívání na lidském těle, které není vyztužené kostí nebo aspoň chrupavkou, při pohybu a různých sportech vadí, a dokonce i bolí. S tím má zkušenost snad každý. Vynález podprsenky a zejména její soudobé střihy umožnily ženám daleko více sportovat. Pánské prádlo podobný problém řešilo až s nástupem slipů, kdy byl střihem předního dílu slipů vytvořen prostor pro uložení choulostivé části pánského těla. Proti volným trenýrkám to znamenalo částečnou stabilizaci a také materiál používaný na slipy byl jiný. Trenýrky se vyrábějí z tkaniny, která není pružná, kdežto slipy z pleteniny s různou mírou pružnosti. Pro sport se začaly vyrábět trenýrky s všitými slipy. Stabilita této části těla tak byla částečně zajištěna.

Boxerky Moira řeší tyto problémy zcela jinak a nekompromisně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slipy vytvoří prostor s vyšší teplotou a potivostí. Pánské chloubě paradoxně prospívá spíše chladné prostředí. Tělesné mechanismy dovedou udržet teplotu 34,4 °C důležitou pro zdraví spermií, ale s přehřátým prostředím si poradit neumí. Zvýšená potivost má za následek velký pokles komfortu užívání, uživatel více vnímá všité pruženky v obvodu nohaviček, dochází k „lepivosti pokožky“.

Dokonale padnou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dlouhodobý zdravotnický průzkum uvádí slipy jako jeden z možných důvodů snížení plodnosti současných mužů. Boxerky Moira řeší tyto problémy zcela nekompromisně, váček je pletařsky tvarován, je dostatečně pevný a zcela stabilizuje tuto partii v potřebné poloze. Zdánlivě hutná pletenina váčku je tvořena plyšovou smyčkou, která dokáže udržet celý prostor v optimální teplotě. Současně má i významnou hygienickou funkci, kdy dokáže případnou vlhkost zadržet v konstrukci pleteniny, aniž by studila, a poté velmi zvolna odpařovat. Nepřehřívá se!

Boxerky Moira pro náročné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vzpřímená postava člověka zcela přirozeně chrání močové cesty a reprodukční orgány. Sedavé zaměstnání, dlouhé cesty dopravními prostředky a některé druhy sportů, zejména při změnách venkovních teplot, mají za následek záněty močových cest a nemoci prostaty. Karcinom prostaty je druhým nejčastějším nádorem u mužů v Evropě. Potivé prostředí a změna teplot vedou k častým potížím u mužů. Boxerky Moira nejsou zdravotní pomůckou, která dokáže zcela zabránit zmíněným problémům. Umí však vytvořit mikroklima, které eliminuje rozdíly teplot a dokonale odvede vlhkost. Jsou ideální pro jízdu autem a cestování obecně, pro běžné denní nošení, ale i pro cyklistiku a běžecké sporty.

Další články

Načítám