Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Simona Krainová (51) deset měsíců po porodu fotila v pořádně elastických šatech, pod kterými neměla podprsenku. Úplně poprvé fotila bez spodního prádla. Super.cz přiznala, že se v tom necítí nejlépe a uvažuje i o plastice prsou.

"Jsem z toho trošku nervózní, ale jak se říká, modelka musí obléct všechno. Sama dobrovolně bych si do takových šatů netroufla, nemám to sebevědomí. Ale co se dá dělat, jsem tady a taky v dobrých rukou fotografa, kterému věřím," řekla Super.cz Simona.

"Prsa už nejsou, co bývala. Samozřejmě s nimi dva porody leccos udělaly, naštěstí stylista Honza Pokorný dobře zvolil modýlek," usmívala se topmodelka.

Simona sama přiznala, že dokonce uvažuje i o plastice. "Možná jednou, proč ne. Zatím na to nemám čas, stejně jako na cvičení," dodala při focení kampaně pro restauraci, kde budou mít nově zákazníci možnost si zahrát známou hru bingo a vyhrát diamanty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám