Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) ukázala holý zadek. Předepisoval jí to scénář nového muzikálu Rent, ve kterém hraje jednu z hlavních rolí - lesbičku Maureen. Míša za poslední dva roky zhubla přes 20 kilogramů, a tak si to může dovolit. Přesto z toho velkou radost neměla.

"Je to ve všech verzích na světě. Musela jsem s tím počítat. Dokonce jsem kvůli tomu šla na samoopalovací nástřik, aby na diváky nekoukal zářivě bílý zadek," řekla Super.cz se smíchem Nosková. "Všechno je jednou poprvé, ale nebudu se zlobit, když v dalších mých rolích mě od toho režiséři ušetří," dodala s úsměvem zpěvačka.

Nosková s celým divadelním souborem sklidila obrovský aplaus. I proto, že se celý muzikál hraje a zpívá v angličtině. "To byl obrovský oříšek pro všechny, měli jsme na přípravu měsíc a půl. Byla to fuška, ale jsme všichni nadšeni a strašně nás Rent chytil," dodala Nosková, která doufá, že se slavný broadwayský muzikál přebásní a bude se v příštím roce hrát i v češtině. V Americe patří k nejlepším dílům v historii. Posbíral ceny Tony i Pulitzerovu cenu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám