Hlavní obsah
Článek

Bouřlivák Sagvan Tofi (59) má ve svých financích a hlavně závazcích pořádný binec! Jak se Super.cz podařilo exkluzivně zjistit, je proti němu vedena exekuce na 145 tisíc s příslušenstvím - náklady řízení, odměnou exekutora a případným penále, které může bez mrknutí oka udělat navíc dalších sto tisíc korun. „Jsem v tomhle hroznej bordelář, o ničem takovém nevím,“ divil se Sagi, do jakého maléru se dostal.

Podle úředních záznamů soud o jeho dluhu rozhodoval již před třemi lety, až letos v březnu se ale dluhem začal zabývat soudní exekutor. „Žádný papír mi nedorazil. Já ale bydlím jinde, než mám oficiální adresu,“ tvrdí Sagvan.

A i když by částka pro většinu lidí byla likvidační, on si s ní hlavu neláme. „To zase není nic tak hroznýho, zaplatím to,“ dodala hvězda filmu Kamarád do deště nebo Vítr v kapse.

Exekutoři se většinou pídí po dlužníkovi na místě jeho trvalého bydliště, mohou ale vstoupit i do jiných nemovitostí, kde by se mohl neplatič zdržovat. Stačí si přehlásit elektřinu a už je kam za dlužníkem jít. Na účtu evidentně tenhle zlobivý hoch českého šoubyznysu žádné peníze nemá, jinak by o ně dávno přišel.

Není to poprvé, co má Tofi potíže s exekutory. Loni Super.cz exkluzivně informoval o tom, že mu kvůli dluhu u mobilního operátora v dražbě prodávali osobní majetek, o dluzích se hovořilo i před pěti lety. Tehdy neměl mít zaplacenou pojistku a prý mu proto obstavili i plat na Nově, kde tehdy působil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám