Hlavní obsah
Článek

Josef Rychtář (65) včera oznámil, že žádá soud o předběžné opatření. To by mělo spočívat v tom, že se Zdeněk Macura (49), muž, s nímž Josefovi přítelkyně Iveta Bartošová (†48) nedávno nasadila mocné paroží, nebude smět k bývalé zpěvačce přiblížit. Na oplátku to samé podává na Rychtáře Macura!

Rychtářovi vadí, že si onehdy Macura dovolil přijet před Ivetin dům a žádal, aby s ní mohl mluvit a vrátil jí věci, které měla na společné dovolené v Itálii.

„Vyzvala mě k tomu kriminální policie. Jenže on si ten agresor určitě vymýšlí před Ivetou i to, že obcházím její dům, že jsem před vilou od rána do večera, což je nesmysl, ale může ze mě mít obavu. Vrátila se k němu jen proto, že v ní vůči mně vyvolal pocit strachu. Vyděsilo ji, že jsem sektář a chci ji zabít. Takové lži!“ zlobí se Macura.

Setkání s bývalkou se nedočkal, zato nakládačky od Rychtáře ano – ten dokonce nutil přítomný televizní štáb, aby vypnul kameru, a nebyl tak o jeho počínání důkazní materiál. Marně. Macura nakonec skončil v nemocnici s otřesem mozku.

Už předtím ho Rychtář před svědky zbil před bohnickou léčebnou. Za oba tyto skutky ho nyní Macura udal na policii, navíc také podává předběžné opatření, aby právě Rychtářovi soud zamezil v kontaktu s Džambulkou. „Několikrát mi říkala, že neví, jak se ho zbavit,“ dodal Macura.

Ten asi na rozdíl od říčanského podnikatele bude mít na zaplacení desetitisícové jistiny. Uspěje aspoň jeden ze soků se svou žádostí? Nebo dokonce oba?

Reklama

Další články

Načítám