Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sebevědomí třiapadesátileté Angele Raiole rozhodně nechybí. Mezi její oblíbené činnosti totiž patří i pózování fotografům na pláži v bikinách. Naposledy tak činila v pondělí ve Ft. Lauderdale na Floridě. A kdo že tato prazvláštní bytost vlastně je? Plastikami proslulá účastnice reality show Mob Wives vysílané na americké stanici VH1 a především hvězda vlastní show Big Ang.

Její poslední focení má však sloužit k propagaci její nové show Miami Monkey, která odstartuje na stejném televizním kanálu ve čtvrtek.

Svérázná ‚Big Ang‘, jak ji Američané výstižně oslovují, proslula svou výbušnou povahou, výstředním projevem a slovníkem po vzoru rčení ‚co na srdci, to na jazyku‘.

Vždy hojně zmalovaná Raiola, která láká mužské pohledy nejraději na své umělé vnady enormních rozměrů, se však angažuje i v jiných oblastech. Své tvůrčí dovednosti měla možnost předvést vlastní knihou s názvem Bigger Is Better: Real Life Wisdom from the No-Drama Mama a ty podnikatelské pro změnu provozováním baru Drunken Monkey v New Yorku.

Reklama

Další články

Načítám