Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztahy bývalých účastníků reality show Hotel Paradise vznikají a zanikají i v soukromém životě se stejnou razancí jako před objektivy skrytých kamer v Dominikánské republice. Vypátrali jsme, že se jedna z nejvýraznějších postav z „hotelu hříchu" Lenka Hovorková (22) rozešla s playboyem Michalem Šedou.

Lovec slavných kalhotek má už ale za sběratelku titulů krásy náhradnici v podobě jiné účastnice stejné reality show Klaudie Chlustinové, která má za sebou mnohem drsnější minulost. „S Lenkou nám to nevyšlo. Bylo to hezkých několik měsíců, ale rozhodli jsme se, že půjdeme každý svou cestou,“ prozradil Šeda, který se poprvé s nestydatou Klaudií objevil na tuningové párty.

Páreček svou lásku rozhodně neskrýval, ba naopak. I když je Šeda po poslední zkušenosti s účastnicí reality show zdrženlivější. „Nevím, jestli to má budoucnost. Přemýšlím, jestli by nebylo lepší zůstat nějaký čas sám, než se hrnout ze vztahu do vztahu. Klaudie je fajn holka, ale nechtěl bych mít cejch někoho, kdo střídá všechny holky z reality show,“ směje se moderátor, jehož slova musíme brát ale s rezervou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám