Hlavní obsah
Článek

Modelka Taťána Makarenko (34) už ukázala před objektivem fotoaparátu hodně ze svého božského těla vylepšeného plastickými chirurgy, a tak se logicky ani v civilu nestydí jít s kůží na trh (a to doslova). Na tunning párty dorazila v tak krátkých džínových šortkách, že skoro ani nebyly vidět.

Kromě toho si partnerka hokejisty Zdeňka Bahenského (27) vyzkoušela jízdu v luxusním Lamborghini Aventador za skoro devět miliónu korun, kterým se po Praze prohání i nejúspěšnější český moderátor Leoš Mareš. „Mám k autům blízký vztah. A tady se sjely opravdu nádherné skvosty, hned jsem se v jednom musela nechat svézt,“ svěřila se modelka, která si prý dovede představit, že jí vozidlo říká pane. „Je to krásné auto a mít ho ve své sbírce by si přál snad každý. Jen nevím, jestli se zcela hodí do Čech, kde nejsou rovné ani dálnice,“ zamyslela se pobaveně modelka.

Makarenko dorazila na večírek bez svého partnera. „Začala letní příprava a Zdeněk není moc doma. Musím se zabavit sama," vysvětlila nepřítomnost svého partnera kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám