Hlavní obsah
Článek

Snoubenec nejskandálnější české umělkyně Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) měl asi v úterý večer opět jedno ze svých období, kdy jako bůh pomsty vypisuje pravopisně brutálně chybné esemesky všem, kteří mu chtějí překazit jeho plán ovládnout život zpěvačky. A omylem tak vyzradil věc, kterou asi nechtěl. „Až si vezmu Ivetu, bude všechno moje!“ naznačil. Vážně tedy neprahne po jejím majetku?

Řeči o předmanželské smlouvě se zdají být ve světle nejnovějších informací hodně plané. Však také Rychtář kolikrát dokázal, že dodržování slova mu nepřipadá moc chlapské.

A jak vlastně muž, který by přitom nejradši svatbu zrušil a vrátil se k exmanželce, „proflákl“ svoje tajné plány?

Vyprovokoval ho k tomu expřítel zpěvačky Domenico Martucci (47). „Napsal jsem mu, že po rozvodu s manželkou je bezdomovec, že je chudák a že nemá ani na polévku. Nabízel jsem, ať mi pošle číslo účtu, že mu zašlu dvoustovku, ať si může koupit nějaké jídlo,“ vysvětlil nám hrabě.

A reakce byla nečekaná. „Až si vezmu Ivetu, vy u mě můžete pracovat na zahradě za polévku,“ napsal mu Rychtář. U něj? Vždyť z domu Ivety v Uhříněvsi a k němu náležejícímu pozemku mu kromě vlasů a lupů spadlých z jeho bujné bílé kštice nic nepatří.

Věří snad, že Ivetu nějak tajně přemluví, aby na něj – třeba v nějakém vhodným léčivem vyvolaném záchvatu nesvéprávnosti – všechno přepíše? O upřímnosti jeho vřelých citů k Džambulce lze čím dál tím víc pochybovat.

Reklama

Další články

Načítám