Hlavní obsah
Článek

Jaká je nejoblíbenější zábava jedenapůlroční dcery skladatele Ondřeje Soukupa (72) a zpěvačky Lucie Šoralové (46)? Pro muziku se zatím malá Rebeka nenadchla. O to víc miluje zvířátka a Lucia s ní absolvuje výlet do zoo aspoň jednou za měsíc.

My je s dcerkou zastihli, když oba rodiče zkoušeli nový muzikál Mauglí. "Ale jsme tady mnohem častěji. Naposledy jsme v zoo byli před měsícem, i na dovolené jsme museli za zvířátky a vlastně v každém městě, kde jsme, hledám zoologickou zahradu. Třeba v Plzni jsem byla překvapená, jak až skoro nebezpečně blízko zvířátka jsou," řekla Super.cz Lucia Šoralová.

A jaké zvíře má malá Rebeka nejraději? "Určitě je to tygr, už když jí bylo osm měsíců a poprvé ho viděla, tak vydávala zvuky jako řvoucí šelma," smála se spokojená maminka.

Vlastního domácího mazlíčka ale dceři nebude moct dopřát. "Ani v dětství jsme je doma neměli. Vždycky jsme nějaké zvíře vyzkoušeli a zjistilo se, že jsem natolik alergická, že bych asi umřela. A tak zvířata putovala k babičce," svěřila zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám