Hlavní obsah
Článek

Exkluzivní dovolená u Černého moře spojená s dvoudenním výletem do Istanbulu, luxusní wellness pobyt ve čtyřhvězdičkovém hotelu v Belianských Tatrách či příjemná dovolená s polopenzí v překrásné krajině Pošumaví. Tyto a další pobyty za skvělé, až 50% slevy naleznete v aktuální letní nabídce slevového portálu Pepa.cz. Jeďte i vy na zaručeně ověřenou a cenově výhodnou dovolenou.

Exkluzivní devítidenní dovolená na pláži v Bulharsku s výletem do Istanbulu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vydejte se na netradiční dovolenou, na které nebudou chybět nádherné pláže ani výjimečné zážitky. Během 7denního zájezdu do Bulharska k Černému moři spojeného s 2denním výletem do tureckého Istanbulu si vychutnáte nejen pobyt na krásné pláži, ale zároveň objevíte i kouzlo Orientu. Výlet do Istanbulu zahrnuje ubytování v luxusním hotelu se snídaní, prohlídku památek i návštěvu vyhlášených místních tržišť.

Dovolená s polopenzí uprostřed nádherné šumavské přírody

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Třídenní pobyt pro 2 osoby zahrnuje ubytování ve stylovém penzionu Alpský Dům, polopenzi i uvítací balíček. Dítě do 3 let má pobyt zdarma! Penzion se nachází uprostřed přírody v nejhezčí oblasti západní Šumavy, na okraji Železné Rudy, a nabízí ubytování ve stylových apartmánech nebo pokojích s vlastním sociálním zařízením. V okolí najdete značené turistické i cykloturistické trasy, koupání je možné v upravených přírodních koupalištích nebo si můžete udělat výlet do nedalekého vyhlášeného německého Národního parku Bavorský les. Zakoupením nabídky získáte 25% slevu na další pobyt.

Luxusní třídenní wellness pobyt ve 4hvězdičkovém hotelu uprostřed nádherné přírody Belianských Tater

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nechcete cestovat daleko, ale přesto si toužíte dovolenou opravdu užít? Dopřejte si přepychový pobyt v krásné přírodě východních Tater zahrnující komfortní ubytování v hotelu Kolowrat **** v pokojích s překrásným výhledem na hory, polopenzi i bohatý balíček wellness procedur. Vaše dítě do 6 let s vámi může jet zcela zdarma! Vychutnejte si snídaně formou švédských stolů i tříchodové večeře a užijte si odpočinek ve finské sauně, lázni či v bazénu s protiproudem a vířivkou. Koupí této dovolené navíc získáte 25% slevu na další pobyt.

Pohádkový pobyt v srdci Vysočiny, uprostřed ekologicky nejčistší tuzemské oblasti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Třídenní pobyt pro dva s polopenzí formou švédských stolů zahrnuje také vstup do krytého bazénu s protiproudem, bohaté sportovní vyžití a vstupenku do malebné Pohádkové vesničky. Hotel Podlesí se nachází uprostřed krásné krajiny Českomoravské vrchoviny, mezi kopci a lesy. Prožijte aktivní dovolenou na kole, zahrajte si tenis nebo volejbal na tenisových kurtech přímo u hotelu nebo navštivte nově zrekonstruovanou vinárnu s bohatou nabídkou kvalitních vín. Zakoupením nabídky obdržíte 25% slevu na další pobyt.

Relaxační pobyt i aktivní dovolená v lázeňském městě Luhačovice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Užijte si aktivní dovolenou v tříhvězdičkovém hotelu Luha v luhačovickém lesoparku a po náročném dni si dopřejte relaxaci v příjemném wellness centru. Třídenní pobyt pro dva zahrnuje ubytování v komfortním hotelovém pokoji, bohatou polopenzi formou studeného i teplého bufetu, masáž krční šíje, inhalaci Vincentky či neomezený vstup do fitness centra. Ke koupání vybízí nedaleká přehrada nebo koupaliště Duha. Koupí této nabídky získáte jako bonus 25% slevu na další pobyt.

Další články

Načítám