Hlavní obsah
Článek

Už příští pondělí si má Iva Kubelková (46) odbýt svou premiéru jako moderátorka nového TopStaru. Jenže na Primě si tím asi nejsou až tak jistí nebo na to možná jen zapomněli. Jednoduchým pohledem na webové stránky televize si totiž diváci mohou myslet, že televize Gábinu Partyšovou (45) z pořadu nevyhodila, a ona tak vesele pokračuje v další sezóně. V rozkošném červeném kloboučku se totiž směje z oficiálního programu. Nebo budou moderovat obě najednou? Nikoli.

„Je to samozřejmě chyba, kterou hned napravíme, jedinou moderátorkou Top Staru je teď Iva Kubelková,“ komentoval trapas mluvčí stanice David Vaníček.

Není to ale jediná věc, která „novému“ TopStaru kříží cestu. Přestože Prima na tiskové konferenci oznámila, že pořad bude mít kromě nové moderátorky taky novou grafiku a studio, na obrazovce toho v pondělí uvidíme jen část. Podle našich informací totiž nové studiové dekorace ještě vůbec neexistují. „Změny budou postupné, nové studio představíme až v září. Celé léto vysíláme speciály z exteriérů, a to platí i pro první dva nové díly s Ivou,“ vysvětlil mluvčí televize.

Reklama

Další články

Načítám