Hlavní obsah
Článek

Modelka Hana Mašlíková (41) je již skoro půl roku šťastná po boku fotbalisty Michala Kadlece. Nyní prožívají vztah na dálku, Michal kope v Turecku a Hanka pendluje mezi Istanbulem a Prahou, kde má práci.

"Důležité je, že se vidíme, čas si na sebe najdeme. Snažím se mu vyjít vstříc, má nastartovanou kariéru a jak můžu, jsem v Turecku. Chci být Míšovi oporou. Mám ohromnou radost, když má úspěch," řekla Super.cz Mašlíková, která se nedávno dozvěděla, že je údajně těhotná.

Exkluzivně Super.cz se k očekávání miminka s hvězdným fotbalistou vyjádřila. "Jsem čtyřikrát týdně ve fitku, jedu tak fyzicky náročný trénink, že by to v těhotenství nebylo možné a byla bych magor, kdybych to dělala svému tělu a miminku," řekla Super.cz modelka.

"Miminko neplánujeme. Kdyby se to stalo, tak se tomu oba i vzhledem k mému věku samozřejmě postavíme. Těhotná nejsem, užíváme si jeden druhého. Vztah je na začátku a až plánovat budeme, určitě o tom nebudu mluvit. Spíš na tom budeme pracovat, než to probírat v médiích," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám