Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle je silný kalibr. Už jsme si tak nějak zvykli, že do VyVolených a podobných reality show se hlásí opravdu zajímaví lidé, vzpomeňte například na Janinu, která byla ještě před rokem mužem a doufá, že za zavřenými dveřmi vily by mohla najít lásku. Až si člověk říká, že už ho nemůže nic moc překvapit. Může.

Další perličkou mezi uchazeči o post ve šmírovací show je Ema Pecková, která zaujme nejen svou vizáží, ale také přiznáním, že bez sexu nevydrží ani den. „Už si ani nepamatuji, kdy naposledy jsem byla sama. Měla jsem stále nějakého přítele nebo partnera. Musím se přiznat, že jsem závislá na sexu, bez něj nevydržím fungovat ani jeden den. Kdybych se dostala do vily, musela bych si tam s sebou vzít erotické pomůcky,“ říká Ema.

A ač je to k neuvěření, na důkaz svého sexuálního apetitu s sebou přinesla potvrzení od lékaře! V něm se mimo jiné píše, že Emina terapie je zatím bez výsledku.

Jestli se tahle dívka dostane mezi VyVolené, bude nejspíš o zábavu postaráno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám