Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani letos si Rihanna (36) nemohla nechat ujít největší karnevalovou událost na svém rodném Barbadosu nazvanou Crop Over Festival. Do své domoviny opět zavítala a náležitě si užila bujarého veselí i kostýmů, na které si troufnou jen ti nejodvážnější.

Samotná popová diva se navlékla do podprsenky z kamenů, která toho víc ukazovala, než zahalovala, a stejně laděných úzkých kalhotek. Zdaleka ‚nejvíc oblečená‘ proto byla její hlava, kterou zdobila koruna z dlouhých per.

V porovnání s podobnými snímky ze stejné akce před dvěma lety přitom u Rihanny došlo ke dvěma výrazným změnám. A překvapivě nejde o vlasy, nýbrž o její tělo. Během této doby viditelně pohubla a právě kostýmy, které se lišily v podstatě pouze svou barevností, odhalily rozdíl nejlépe.

Zatímco předloni bylo zpěvačku na bocích ještě za co chytit, dnes je štíhlá jako lunt. Minulý rok zároveň Rihanně přibylo hned několik tetování, z nichž jednoznačně nejvýraznější je egyptská bohyně s roztaženými křídly pod prsy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám