Hlavní obsah
Článek

Josef Rychtář (65) se dnes ukázal v hodně zvláštním světle! Jeho snoubenku Ivetu Bartošovou (†48) v pondělí přijela navštívit matka její bývalé lásky Domenica Martucciho (47). Horkokrevná Italka stála u uhříněvské vily bývalé zpěvačky, která se o ní opakovaně vyjádřila velmi lichotivě jako o své velmi dobré přítelkyni. Když dámě nikdo neotvíral, rozkřičela se horkokrevně na celou ulici: „Pojď ven, ty zbabělče, můžeš mi zlomit druhou ruku!“ burácela osmašedesátiletá mstitelka, kterou měl Rychtář nedávno v Peschici bezohledně zranit.

„Iveta je jako moje dcera. Chtěla jsem ji vidět, zda je v pořádku. V životě jsem ale nepotkala takového zbabělce a sketu. On je takový hrdina, že neměl ani odvahu přijít ke mně,“ řekla Super.cz stále ještě rozzlobená hraběnka della Torre, jež syna v neděli přijela podpořit na demonstraci proti týrání žen. „Ty nejsi muž. Pojď se mi podívat do očí. Nemáš odvahu mi přijít zlomit druhou ruku, co? Ty máš odvahu jen na to, abys zmlátil Ivetu, když to nikdo nevidí,“ volala do oken směrem k Rychtářovi.

Tato dáma má asi třicet kilogramů i s postelí, přesto měl Rychtář naděláno v kalhotách a po celou dobu se neukázal, ač byl u Ivety doma na návštěvě. Kus jeho tváře se objevil až v okamžiku, kdy z italské seniorky dostal strach a zavolal na ni policii. „Ten malý kluk dostal kuráž až ve chvíli, kdy přijela policie. Pak se mi začal posmívat. Do té doby byl schovaný,“ kroutí hlavou ctihodná kmetka, která již dříve pozvala Ivetu, aby se kdykoliv vrátila do jejího italského domu.

Policie Martucciho mamince řekla, že prý Bartošovou našla v pořádku, ta se pak rozhodla z místa odjet. Stále ale nechápe Rychtářovu drzost, že na ni zavolal strážce zákona. „V Itálii rozbil mé dveře, vstoupil nezákonně na soukromý pozemek, poranil mi ruku. Během deseti vteřin se dopustil asi deseti trestných činů. Kdyby se mi dnes omluvil, dá se to trochu chápat. Ale ta sketa si na mě zavolá policii, i když já se nikam nedobývala? Že mu není hanba,“ odplivla si závěrem nad Josefem Rychtářem matka italského hraběte.

Reklama

Další články

Načítám