Hlavní obsah
Článek

Mrazivé svědectví o drogové závislosti herečky Amandy Bynes poskytl novinám Sunday People její blízký přítel Jonathan Jaxson. O hvězdě seriálu The Amanda Show, která je nyní kvůli svému nezvladatelnému chování umístěna v psychiatrické léčebně, prozradil, že její závislost přesahuje veškerou mez. Denně prý vykouří i více než třicet jointů, které navíc prokládá kokainem.

„Obávám se, že dopadne stejně jako Amy Winehouse, pokud se jí nedostane pomoci, kterou zoufale potřebuje. Kouří přes třicet jointů denně a taky jede v kokainu. Navíc jsou tam plastické operace. V posledních šesti měsících jsem jí rozmlouval hned několik zákroků. Nebyly to zásadní operace, obvykle byly hotové během jednoho dne, ale nepotřebuje je,“ trápí se kvůli své kamarádce mladík, který v minulosti dělat PR také Kim Kardashian, ale nakonec se rozešli ve zlém.

„Lidé říkají, že má mentální problémy, ale já si myslím, že to jsou jen ty drogy. Ona opravdu nepije, ale celý den fetuje. A každý den,“ přiznal otevřeně o herečce z filmů Co ta holka chce nebo Královna ročníku Jaxson.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám