Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen potomci mediálně známějších rodičů, jako tomu bylo v případě dcery Marka Víta, či samozvané zlatokopky, které prý laškovaly s Leošem Marešem, chtějí do vily VyVolených. Mezi ty, kteří by rádi uspěli a dostali se do šmírovací reality show, patří také Jana, žena, která měla ještě před rokem opačné pohlaví.

Jana chce do vily nejen kvůli výhře, ale také proto, aby svůj příběh přiblížila veřejnosti. „Jsem rok po přeměně pohlaví a moc ráda bych se dostala do vily. Slibuji, že pokud se tam dostanu, uvidí diváci zase něco nového a zajímavého,“ říká Janina, která si od své účasti v show slibuje i to, že by tam mohla najít lásku. „Je mi jedno, jestli se zamiluji do muže, nebo ženy, jsem bisexuálka. Kdokoliv, kdo za to bude stát, toho budu milovat,“ svěřila se Jana, která před přeměnou pohlaví dost vytrpěla. Teď je ale velmi spokojená.

„Rozhodla jsem se, že jako muž už nemohu dále žít. Když jsem se probudila po operaci, byl to krásný pocit, žádná bolest a hlavně jsem byla šťastná. Ani jsem nevěřila, že to může tak skvěle vypadat, ani gynekolog by to nepoznal,“ uzavřela Janina. Kdo ví, co všechno se dozvíme, pokud Janina půjde do vily.

Reklama

Další články

Načítám