Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Po sobotním napadení neúnavného bojovníka proti násilí Zdeňka Macury (49), jehož si podal Josef Rychtář (65), a softwarový inženýr a milenec Ivety Bartošové (†48) poté skončil v nemocnici s otřesem mozku, se v neděli odpoledne opět schylovalo k fyzickému násilí! Macura má odvahy na rozdávání a tak se rozhodl vydat před uhříněvský dům bývalé zpěvačky znovu. Na poslední chvíli si to ale rozmyslel a hodil zpátečku. Není divu – po úrazu hlavy dostat novou nakládačku, mohlo by se mu pořádně přitížit!

Po třech týdnech, co jsme se naposledy viděli, jsem chtěl Ivetu navštívit. Strávili jsme spolu dovolenou, takže mi připadá normální, když pak dotyčného navštívím. Nicméně jsem se dozvěděl, že tam přijel člověk, který napadá lidi, a dostal jsem blbý pocit. Chci se vyhnout nějakým agresivním útokům. Tak jsem si to rozmyslel,“ vysvětlil Super.cz Macura, proč nakonec od svého rozhodnutí přijít za bývalkou upustil.

„Snad se naskytne jiná příležitost, kdy bych mohl Ivetu navštívit. Chtěl bych jí vysvětlit pár pomluv, které o mně pan Rychtář rozhlašuje. V žádné sektě třeba nejsem. Chtěl bych Ivetě osobně vysvětlit, že jsou to lži a pomluvy,“ dodal Macura.

Jestli si tedy Rychtář myslel, že svými argumentačními (bicími) schopnostmi soka v lásce zastrašil, šeredně se mýlí. Ještě ho jistě čekají nesčetná překvapivá setkání s mužem, s nímž mu jeho snoubenka nasadila parohy!

Reklama

Další články

Načítám