Hlavní obsah
Článek

Komedie opět pokračuje! I když jsme se už před dvěma týdny dozvěděli, že si Iveta Bartošová (†48) chystá vzít za manžela svého přítele Josefa Rychtáře (65) , tomu to asi nestačilo a tak ji oficiálně v pátek požádal o ruku. A pěnice, která odešla z léčebny v Bohnicích bez toho, aby byla vyléčená ze závislosti na alkoholu a prášcích, souhlasila! Dokonce nechybělo ani srdceryvné vyznání a předání prstýnku, který zpěvačka pochopitelně neodmítla.

Rychtář, kterému nedávno snoubenka nasadila parohy se Zdeňkem Macurou (49), si evidentně musel pojistit Ivetinu lásku. Je o ní známo, že po kolapsech a pobytech ve zdravotnických zařízeních vyměňuje partnery a hledá nové spasitele. A to by se říčanskému podnikateli, který si kvůli bývalé zpěvačce rozbil rodinu a nemá prakticky ani domov, moc nehodilo. Spekuluje se o tom, že miluje mediální slávu a fakt, že má nad Bartošovou takřka neomezenou moc.

„Ranař Rychtář požádal Džambulku o ruku v restauraci v Říčanech,“ informoval Blesk. Na místě bylo prý pár lidí, kteří zásnuby (rozhodně ne Ivetiny a Rychtářovy první) s dvojicí oslavili. Nezbývá než doufat, že chystanou veselku nebude chtít Iveta zapít.

Reklama

Další články

Načítám