Hlavní obsah
Článek

Tak tohle se jen tak nevidí. Moderátorka a ředitelka Kateřina Hamrová (46) ulovila svého trenéra Pavla Janušku (22). Zatímco ona sama je dnes lehčí o třicet kilo, její přítel shodil dokonce padesát kilo. Na to, jak vypadal před hubnutím a jak vypadá dnes, se můžete názorně podívat.

„Pavel je pro mne velkým vzorem a motivací. Podařilo se mu shodit padesát kilo jen a díky své silné vůli a ctižádosti. Klíčem úspěchu je cvičení s vlastní váhou těla, změna stravy a doslova vymytí mozku a uložení nových informací o svém těle do podvědomí každého z nás. Vyzkoušela jsem to sama na sobě a opravdu to funguje. Prostě si do očí řeknete: ‚Ano, jsem tlustá a už nebudu.‘ Začnete své stávající tělo nenávidět a s každým pohledem na sebe se těšíte na to nové,“ svěřila Super.cz Kateřina, která během hubnutí ke svému trenérovi zahořela láskou.

A co na jejich vztah říká Pavel? „Já díky Kateřině získávám značný nadhled a Kateřina se díky mně naučí transformovat své tělo i mysl,“ sdělil Super.cz mladík, který se rozhodl své zkušenosti s úspěšným hubnutím zúročit. „Společně s Katkou připravujeme nyní knížku a sadu DVD s cvičením a speciálním jídelníčkem, kdy sám budu vařit a lidem ukážu, co a jak si připravit,“ dodal závěrem mladík.

Reklama

Další články

Načítám