Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Moravcová (36) má za sebou úžasné tři dny strávené v italské Veroně. Do romantického města Romea a Julie byla pozvána jako jediná česká bloggerka na přehlídku známé italské značky spodního prádla.

O herečku a modelku se v Itálii starali jako o princeznu. Dvakrát denně ji převlékali do modelů z posledních kolekcí a česali a líčili ji profesionálové. Nikol byla za tuto péči ráda hned dvakrát, neboť si před několika dny během jízdy na longboardu zlomila kost v ruce. „Přítel mi věnoval nové prkno, které je kratší, a proto je na něm jízda svižnější. Já jsem se na něm samozřejmě hned vysekala," posteskla si Nikol.

Než jí sroste člunková kost, měla by modelka nosit ortézu, jelikož ale Nikol nesehnala žádnou trendy barvu, raději chodí bez ní. „Jsem úplně nemožná. Jednou rukou si nenamaluju ani řasy. Kolegyně bloggerky mi musely dávat pastu na kartáček. Proto mi přišlo vážně vhod, že se o nás tak starali," říká blondýna, která si pobyt v Itálii i přes své zranění užila.

Reklama

Další články

Načítám