Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jí čtyřiasedmdesát a s přehledem by mohla být babičkou trávící celé dny v houpacím křesle u televize. Američanka Ernestine Shepherd z Baltimore je pravý opak! Denně posiluje a tělo má lepší než většina dvacítek. Není divu, že se dostala dokonce i do Guinnessovy knihy rekordů jako nejstarší kulturistka na světě.

Shepherd má na svůj věk neskutečně souměrně vypracovanou postavu. Její paže se pyšní vyrýsovanými svaly a pevnými bicepsy. Na jejím břiše se nenajde miniaturní špíček. „Věk není nic jiného, než číslo,“ říká sebevědomě Američanka, která má třiapadesátiletého syna a čtrnáctiletého vnuka.

Její o dvacet let mladší manžel Collin, jenž je jen o rok starší, než její syn, přiznal: „Mám problémy držet od ní chlapy dál!“

Ernestine Stepherd se občas věnuje ještě modelingu a předcvičuje ve fitness centru. Trénuje také s bývalým vítězem Mr. Universe a držitelem zlaté medaile v bodybuildingu z olympijských her z roku 1995 Yohnnie Shambourgerem.

Reklama

Další články

Načítám