Hlavní obsah
Článek

Spisovatelka, scenáristka a moderátorka Halina Pawlowská (69) se obvykle na veřejnosti objevuje v černých šatech s obřími výstřihy. Proto jsme byli v šoku, když jsme ji spatřili v modelu s obřími barevnými květy, v nichž její oblá postava poutala pozornost nejen kolemjdoucích, ale i hmyzu.

"Inspirovala jsem se svojí postavou v seriálu Doktoři z Počátků, která se věnuje broukům. Tak jsem přišla za rozkvetlou louku," smála se Halina, ale pak to uvedla na pravou míru. "Černé šaty nosím na párty v zimě, využívám toho, že je krásně, a tak se oblékám barevně. Ale pravda je, že už se ke mně pár brouků a mušek slétlo, protože jsem je zmátla," řekla Super.cz.

Halina si v seriálu zahrála poprvé. "Vždycky jsem si přidělila nějakou menší roličku ve filmech, které byly natočené podle mého scénáře. A pak jsem hrála operní pěvkyni v jednom televizním filmu. Tohle je pro mne úplně nové hlavně díky tomu, že říkám cizí slova," uvedla.

"Na jednu stranu je to odpočinkové, na druhou zase točím třeba ráno od pěti, na což nejsem zvyklá. Ale vždycky se říkalo, že chlapi letí na herečky, tak to hodlám vyzkoušet," dodala se svým typickým humorem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám