Hlavní obsah
Článek

Herečka Vilma Cibulková (60) si prošla peklem. Poté, co se rozešla se svým dlouholetým partnerem Miroslavem Etzlerem (59), který jí byl nevěrný s kolegyní Radkou Pavlovčinovou (35), se musela potýkat s drogovou závislostí svojí dcery Šimony. Ta absolvovala léčení na psychiatrii v Bohnicích, ale loni ji dokonce herečka musela nechat úředně vystěhovat z domu v Horních Počernicích. Zdá se ale, že se vše v dobré obrátilo.

"Zaplať pánbůh, nebo spíš zaplať Šimonka, vše je v pořádku. Šimonka se vrátila i do školy a začala zase studovat. Všechny problémy jsou snad za námi, i když nemám zrovna teď na co zaklepat," řekla Super.cz Cibulková.

S tou jsme si povídali na párty TV Nova, kam dorazila jako nová seriálová postava v nekonečném příběhu Ulice.

Cibulková má za sebou pět seriálů, spoustu úspěšných filmů, za něž dostala mnoho cen, hraje v rozhlasových hrách, ale stále se cítí být nejvíce divadelní herečkou. Má i vlastní divadelní společnost, což je finančně velmi náročné.

Právě v době, kdy došlo k rozchodu s Etzlerem, to vypadalo, že už ji nedá dohromady, protože se ukončily všechny hry, v nichž spolu hráli. Vilma ale nehodila flintu do žita. Hraje dál, a teď dokonce uvažuje o tom, že by si s expartnerem opět zahráli. "Vzhledem k tomu, že náš rozchod proběhl ve velmi přátelském duchu, není to vyloučené. Už se něco plánuje, ale protože příprava divadelní hry se pohybuje v horizontu dvou až tří let, ještě to chvíli potrvá," uzavřela.

Dokonce prozradila, že se v jejím okolí pohybuje i nějaký muž, který za to stojí. "Ale neřeknu k tomu nic. Až nás někde načapají spolu, tak se uvidí," pousmála se.

Reklama

Další články

Načítám