Hlavní obsah
Článek

Moderátor Libor Bouček (43) chodí s krásnou místopředsedkyní České asociace fotbalových hráčů Markétou Haindlovou teprve dva měsíce, ale už za sebou mají pořádně bouřlivou dovolenou. Bouček měl na měsíc pronajatý dům ve francouzské Provence, ze kterého se nakonec stal hotel pro jejich přátele, kterých se tam za měsíc vystřídalo více jak dvacet.

"Vždycky jsem měl sen být hoteliérem. Jen bych chtěl vzkázat těm lidem, co vlastní ten dům pro osm lidí v Provence s nádherným výhledem, že nás tam bylo pár nocí asi šestnáct a určitě to nebylo v plánu a můžou za to tabulky a špatné výpočty," řekl Super.cz se smíchem Libor.

Jeho přítelkyně Markéta je abstinentka a není zrovna milovnicí bujarých večírků. Jak to ustála? "Trošku se to zvrhlo. Markéta na začátku vztahu alespoň zhruba vidí, co jsem zač," upřesnil moderátor.

Vztah bujarou dovolenou překvapivě vydržel. "Vrátili jsme se společně, je to vše v pořádku. Možná i ona má ráda hodně lidí," říká Bouček. Co na Markétu čeká příště? "V rejstříku mám ještě spoustu dalších zvrhlých nápadů," dodal Bouček.

Protože pobyt ve Francii s přáteli byl opravdu náročný, Libor se chystá na odpočinek. Tentokrát už prý doopravdy. "Po téhle tiskové konferenci odjíždím na dovolenou. Jsem ztrhanej, naštěstí volno ještě mám, abych si odpočinul," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám