Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To snad ne! I když všichni včetně Josefa Rychtáře (65) vědí, že Iveta Bartošová (†48) se akutně musí léčit ze svých závislostí na alkoholu a prášků, pěnice právě opustila Bohnice! Odtamtud se ji její druh snažil dostat už celý týden od jejího nástupu na léčbu, teď se mu to ale podařilo. Byl tak běsný z toho, že ji nemá pod svou kontrolou, že nakonec dosáhl svého!

Informace o tom, že psychiatři nakonec nevyužili možnosti nařídit přes soud zpěvačce ústavní léčbu, se množí již od včerejška. Čekalo se jen, kdy definitivně opustí bránu pavilónu 27, kde na samotce nabírala síly na další péči svého Pepíčka.

Zprávu o propuštění Ivety z léčebny přinesl web Extra. Podle něj se dvojice vydala na Prosek na jídlo a následně k Bartošové domů do Uhříněvsi. Pokud tam Rychtář zahájí svou klasickou léčebnou kůru (kdo ví, zda nezahrnuje alkohol a utlumující prášky, aby byla povolná), můžeme se jen modlit, aby se kdysi ohromně populární umělkyni brzy nestalo to nejhorší.

Pomoci jí chce dlouholetý kamarád a léčitel Jan Saavedra, který požaduje, aby se léčila ambulantně, a touží jí vrátit i sebevědomí. Jestli se mu podaří zmáknout i evidentně neblahý vliv říčanského podnikatele na nemocnou Ivetu, to se teprve ukáže.

Reklama

Další články

Načítám