Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Zpěvák a frontman kapely Nightwork Vojta Dyk (38) by si měl hlídat svou o několik let starší milenku Tatianu Vilhelmovou (45). Herečka, která se kvůli mladému talentu rozešla se svým manželem Petrem Čechákem, totiž putuje z náruče do náruče. Naposledy skončila polonahá ve spárech krasavce Romana Zacha (51).

Shakespearovské slavnosti můžou být pro vztah Vilhelmové a Dyka osudným. Přestože jsou nyní jako dvě hrdličky, každým dnem se může vše změnit. Není totiž žádným tajemstvím, že slavná herečka má slabost pro své herecké partnery. Se zpěvákem se intimně sblížila až díky hře Bláznivý Petříček, ve které ztvárňovali pár. Během Letních shakespearovských slavností budou mít Zach a Vilhelmová mnoho času se sblížit. Hrají totiž spolu v inscenaci Zkrocení zlé ženy velmi často.

To herečka Simona Stašová dokazuje, že opravdu nestárne. Naopak. S přibývajícím věkem zraje do krásy. Důkazem toho jsou fotografie z představení Veselé paničky windsorské, ve kterém exceluje s Bolkem Polívkou. Zatímco je Polívka navlečený až ke krku, Stašová se nebojí ukázat svůj bujný dekolt.

Reklama

Další články

Načítám