Hlavní obsah
Článek

Tahle fotka Ivety Bartošové (†48), jak pije vodku přímo z flaštičky, před pár lety obletěla Česko. Byla jednou z několika šokujících fotografií v knize Zlaty Goldy Dvořákové Ivet, sbohem… . A nyní, když se pěnice po donucení lékařů snažila na psychiatrii v Bohnicích, odkud ji dnes její přítel Josef Rychtář bohužel odvezl, dostat ze závislosti na alkoholu, se ji rozhodl její první manažer napodobit. Dal si také cucíka, stejně jako Džambulka!

Tomáš Gottlieb dosáhl tak vysokého věku, že by z něj mohl být ctihodný kmet. Jenže o něm je známo, že blbne jako nezkrocená dvacítka, obráží jednu párty za druhou a pro srandu udělá všechno. Na své narozeninové párty se oblékl do retro plavek, vzal si praštěné brýle a slunečník na hlavu. A v jednu chvíli, když dýdžej pouštěl jeden hit Ivety Bartošové za druhým (včetně Heja, heja), se rozhodl, že si po vzoru dívky, kterou jako první zastupoval, dá cucíka.

„Ivetě samozřejmě držím palce,“ konstatoval přední bartošolog, který již před časem prozradil, že se pěnice chtěla zabít acylpyrinem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám