Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Petru Pudovou si pamatujeme ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. A to víc jsme byli překvapeni, když jsme ji po dlouhé době potkali na dost netradičním místě a v pro ni netypické roli. Drobounká a maličká Petra se objevila na módním mole oblečená do bikinek.

"Není to moje úplně první přehlídka, někdy před pěti nebo šesti lety jsem předváděla tepláky. Ale to jsem byla mezi herečkami, tak jsem si nepřipadala nijak divně. Ale teď, když jsem potkala v šatně Elišku Bučkovou (34) a Hanku Mašlíkovou (41), připadala jsem si trochu jako hobitka," smála se Pudová.

Za své míry se ovšem stydět nemusí. Postavu má dokonale vytvarovanou. "Na cvičení nemám moc čas. Ten mi zabere hlavně mých momentálně sedm psů," překvapila Petra, která má chovnou stanici chrtů plemene saluka.

A jak jsme zjistili, životosprávu také moc neřeší. "Cestou sem do aquaparku v Pasohlávkách jsme se s přítelem zastavili na hamburgera a dala jsem si toho největšího," prozradila Super.cz u sklenky bílého vína po přehlídce.

Reklama

Další články

Načítám