Hlavní obsah
Článek

Modelka Eliška Bučková (34) je šťastná ve vztahu s Jakubem Malinou a znát je to nejen na její neustále usměvavé tváři, ale i na lehce zaoblenější postavě. "Pořád se samozřejmě hlídám, ale přestala jsem třeba jíst light produkty, prý jsou stejně špatné na celulitidu, a nahradila je bio," svěřila Super.cz.

Elišku jsme potkali v moravském aquaparku, kde předváděla plavky, a měla takový frmol, že málem zapomněla příteli zatelefonovat. "Udělala jsem to až po šesti hodinách. Už byl pořádně nervózní," přiznala.

S partnerem tráví téměř každou volnou chvíli. "Většinou jsme u něj v Popovičkách, do centra už moc nejezdíme, leda v pondělí nebo úterý, kdy tam není tolik lidí. Ale svůj byt jsem si zatím nechala," dodala s tím, že se do vztahu nevrhla rovnýma nohama, jako to bylo s Vaškem Noidem Bártou, ke kterému se hned nastěhovala.

"Ale já jsem zvyklá pořád s někým být. Nikdy jsem nebyla sama, ale šla jsem ze vztahu do vztahu. Ovšem opravdu jsem nečekala, že se jenom dva měsíce poté, co jsme se rozešli s Vaškem, potkám s Jakubem. Byl to osud," je nadšená Eliška.

S jejím výběrem partnera jsou spokojeni i její rodiče. "Už jsme byli u nás na Moravě a Kubu si hned oblíbili," řekla nám modelka. A jak tráví s přítelem léto? "My jsme byli v květnu v Mexiku, tak si teď užíváme teplo v Česku a další dovolenou plánujeme až tak na říjen, kdy se u nás ochladí," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám