Hlavní obsah
Článek

Už nechce být modelkou. Hana Mašlíková (41) už se na předvádění, a to zejména spodního prádla a plavek, necítí. "Ne, že bych přibrala anebo byla těhotná, jak se někde spekuluje. Ale už si na to prostě připadám stará," řekla Super.cz možná na poslední akci, kde se nechala navléknout do plavek, ovšem jednodílných.

Hanka je teď velmi spokojená v soukromém životě. Skoro všechen volný čas tráví v Turecku, kde příteli, fotbalistovi Michalovi Kadlecovi, pomáhá se zabydlováním se v jeho novém působišti. "Ale k moři jsem se tam ještě nedostala. K bytovému komplexu ale patří bazén, tak bych mohla tam. Ale já moc koupání na veřejnosti nevyhledávám, nejradši to mám u našich na srubu," prozradila Hanka, že ji v plavkách může někdo vidět opravdu jenom těžko. Výjimkou bylo otevření nového aquaparku u moravských Pasohlávek.

Mašlíková si v Česku snaží zorganizovat práci tak, aby ji měla co nejrychleji za sebou, většinou jde o práci pro TV Nova. Svého leopardího psa zatím dává do psího hotelu, kde platí pět set korun za noc, a je o něj prý výborně postaráno, ale časem ho chce brát do Turecka s sebou. Zajímalo nás i to, jak se jí prodraží nákup letenek několikrát do měsíce. "Tohle já neřeším," krčila rameny Hanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám