Hlavní obsah
Článek

Po včerejšku začíná být pomalu jasné, které krásky nasadí andělská křídla během prestižní přehlídky spodního prádla Top Secret. Po druhém kole českého castingu se mohou radovat z postupu missky Tereza Budková, Tereza Chlebovská (33), Denisa Domanská (32), Veronika Procházková a také čerstvá tvář Primy Monika Leová (32). Dívky úspěšně prošly konkurzem, do kterého se přihlásilo neuvěřitelných čtyři sta modelek.

„V našem hledáčku jsou nadále jména jako Aneta Vignerová a Hana Mašlíková, které momentálně nebyly v České Republice. Rovněž Tereza Fajksová, která v tomto týdnu reprezentuje ČR na Srí Lance," prozradila marketingová manažerka projektu Lucie Nouzová.

Novinkou letošního ročníku jsou castingy v zahraničí. Dvaadvacítku modelek doplní zbývající krásky vybrané na konkurzu v Bratislavě a Miláně.

„Jsem hrozně ráda, že jsem byla vybrána. Sledovala jsem hlavně americký originál, kde nejvíc obdivuju Adrianu Limu a dánskou modelku Doutzen Kroes," svěřila se nám se svými pocity Česká Miss World 2011 Denisa Domanská.

Reklama

Další články

Načítám