Hlavní obsah
Článek

Veronika Gajerová (50) je divákům známá zejména jako výrazná osobnost českého dabingu, která propůjčila hlas například postavě Samanthy v seriálu Sex ve městě. Pravidelně ji ale můžeme vídat i na prknech Divadla ABC či v seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde ztvárňuje zdravotní sestru Zuzanu Pantoflíčkovou.

Také ve filmu má na svém kontě celou řadu zajímavých rolí. Naposledy jsme ji mohli vidět ve snímku Habermannův mlýn či v televizním dramatu Juraje Herze Dívka a kouzelník. A právě v posledně jmenovaném se Gajerová ve svých pětačtyřiceti letech ukázala divákům téměř nahá.

Před kamerami se nestyděla odhalit svá bujná ňadra, za něž se rozhodně nemusí stydět. Není to přitom její první role, kde se podle scénáře musela svlékat. Své vnady vystavila kamerám i coby šestadvacetiletá kráska. Stalo se tak ve snímku Zvířata ve městě.

Bývalá dlouholetá přítelkyně režiséra Petra Kracika, který ji nakonec opustil kvůli herečce Tereze Kostkové, má stále co nabídnout. Přesvědčit se o tom můžete v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám