Hlavní obsah
Článek

Válka televizních velikánů! Tak by se dala nazvat pře herce Jaromíra Hanzlíka s režisérem Jiřím Adamcem (76). Toho nadzvedlo ze židle, když se dozvěděl, jak nelichotivě představitel doktora Jandery z první série Sanitky hovoří o nekonečných seriálech. Prý degradují herecké řemeslo. Adamec, který šéfuje primáckým Cestám domů, je znechucený. Své bývalé herecké eso nazývá lhářem a tvrdí, že lidé jako on by si měli zamést před vlastním prahem!

„Rejža“ tvrdí, že když Hanzlík nekonečné seriály sráží, aniž by je podle svých slov sledoval, vědomě lže, neboť pak by nemohl vědět, že jsou dělány nekvalitně. Hanzlík sám točil pokračování Takové normální rodinky, sitcomu, který se zrovna moc nepovedl. Právě to Adamec kritizuje a Hanzlíka obviňuje ze ztráty soudnosti.

„Nemám nejmenší úmysl vést polemiku tohoto druhu s Jaromírem Hanzlíkem ani s kýmkoliv jiným. Ale je stoprocentní pravda, že každý by si měl zamést před vlastním prahem a měl by mít schopnosti vidět si alespoň na špičku vlastního nosu,“ napsal Super.cz z dovolené v Chorvatsku Adamec.

„Navíc v mnoha případech nejde o nic jiného, než o výši nabízeného honoráře. A když už to tak je, tak by měla mít potrefená husa alespoň schopnost mlčet, a ne do světa pouštět bludy. Nechci si ale kazit dovolenou hloupostmi,“ dodal uznávaný režisér.

Reklama

Další články

Načítám