Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladá zpěvačka Celeste Buckingham (28) si splnila sen. Natočila duet se svou mladší sestrou Carmel. Píseň se jmenuje Gone a vy se na videu můžete podívat na její exkluzivní ukázku.

Skladbu sestry nahrávaly v Nashvillu, kde s rodinou obě už víc jak rok žijí i studují. „Gone je píseň se silnou myšlenkou. Mluví o tom, že někdy nás lidé jednoduše zklamou a my si musíme říct ‚dost‘,“ naznačuje Celeste ideu nového singlu, jehož text napsala právě Carmel. Múza ji políbila ve škole. „Chtěla jsem napsat něco letního a zábavného a výsledkem byla píseň Gone,“ uvedla mladá zpěvačka.

Spolupráci na songu, jehož klip si můžete pustit dnes na MTV, si talentované sestry pochvalovaly. „S Celeste vždy spolupracujeme rády. Pracovat na písni byla velká zábava. Moc jsme si přály udělat spolu písničku a jsme rády, že jsme to dokázaly,“ řekla Carmel a její sestra jí chválu vrátila: „S Carmel si moc dobře rozumíme, ale zároveň jsme odlišné. I když je to mladší sestra, když pracujeme, je velká profesionálka a velmi nadaná skladatelka,“ uvedla Celeste, která má na svém kontě už několik úspěchů, mimo jiné si ji vybral miliardář Donald Trump, který ji prostřednictvím své nadace, jež podporuje výjimečné talenty, obdaroval částkou 25 tisíc dolarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám